Beauty Swap Unboxing Video With Itruelyme!

Christmas is coming soon and that is why Kirsten and I thought it would be really nice to do a beauty swap! For any of you who don’t know what it is: we send each other gifts and open the package including its presents on camera! It was my very first beauty swap and I really like it up and until now! Of course I also send Kirsten some presents. See them in the video below! XOXO Anna

Gepubliceerd door Anna

Hey allemaal! Ik ben Anna, 22 jaar oud en een enthousiaste mode- en beauty blogger. Mijn grootste hobbies zijn bloggen, shoppen, piano spelen, videos maken, ondernemen en schaatsen! Ik houd van ijs eten en ik zal waarschijnlijk altijd mijn kamer blijven herinrichten.

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s