Harbour Hat || OUTFIT

Recently I got a new sweater and bracelet from OASAP. It’s this beautiful brown sweater with a nice print on it. I’m. In love. I totally adore the color combination and I decided to make it even more colorful by adding a denim blouse underneath, white jeans and black boots, a black bag and hat. I feel like I’m totally matching and I’m curious what you think about my outfit of the day! Want to see more pictures? Just hit the read more button!

Sweater: OASAP

Hat: OASAP

Bracelet: OASAP

Denim Blouse: Forever21

Jeans: Coolcat

Boots: No Stress

Glasses: Calvin Klein

Gepubliceerd door Anna

Hey allemaal! Ik ben Anna, 22 jaar oud en een enthousiaste mode- en beauty blogger. Mijn grootste hobbies zijn bloggen, shoppen, piano spelen, videos maken, ondernemen en schaatsen! Ik houd van ijs eten en ik zal waarschijnlijk altijd mijn kamer blijven herinrichten.

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s