Mid Season Outfit

It has been a while since I went on Polyvore to create nice outfits and sets. I used to go there very often and I loved creating outfits. It seems like I forgot about the site somehow and when I remembered the site, I immediately constructed this nice outfit. I would love to wear this in this mid-season. The holes in the jeans make it less warm and I prefer to wear boots as long as I can. I matched the boots with a nice black bag and did I even say how perfect this jacket is? What do you think of this outfit?

Gepubliceerd door Anna

Hey allemaal! Ik ben Anna, 22 jaar oud en een enthousiaste mode- en beauty blogger. Mijn grootste hobbies zijn bloggen, shoppen, piano spelen, videos maken, ondernemen en schaatsen! Ik houd van ijs eten en ik zal waarschijnlijk altijd mijn kamer blijven herinrichten.

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s