What’s In My FashionWeek Bag?

Always been curious what fashion bloggers bring with them to Fashion Weeks? Well, today I will show you what’s in my FashionWeek bag! As you might already know, I visited Amsterdam FashionWeek last weekend and you can view my blog post about it as well if you like. I’ve never done an actual what’s in my bag video, but I thought this variant would be really nice to do. Also I will show you in this video what was in the goodiebag, so if you are curious, just play the video! x Anna

Gepubliceerd door Anna

Hey allemaal! Ik ben Anna, 22 jaar oud en een enthousiaste mode- en beauty blogger. Mijn grootste hobbies zijn bloggen, shoppen, piano spelen, videos maken, ondernemen en schaatsen! Ik houd van ijs eten en ik zal waarschijnlijk altijd mijn kamer blijven herinrichten.

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s