January Faves 2015

Today I’m back with a new favorites video! This time I will show you some beauty, fashion and other random favorites I’ve been using a lot during January 2015. Stay tuned for more videos and don’t forget to let me know what you want to see in my next video! It can be anything: fashion, beauty, DIY’s, room decoration, Q&A, whatever you like!

If you want to see the videos even before they are published on my blog, make sure to subscribe to my YouTube channel!

Gepubliceerd door Anna

Hey allemaal! Ik ben Anna, 22 jaar oud en een enthousiaste mode- en beauty blogger. Mijn grootste hobbies zijn bloggen, shoppen, piano spelen, videos maken, ondernemen en schaatsen! Ik houd van ijs eten en ik zal waarschijnlijk altijd mijn kamer blijven herinrichten.

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s