My Favorite Spring Perfume || Gucci Envy Me

Spring will be here soon and this means: birds, flowers, better weather, sun, light and so much more. When I think about a change of season, I think about a different perfume. To me, this Gucci perfume called Envy Me is the perfect spring perfume! I got it two years ago for Christmas and I am still in love with it. It smells very fresh, light and a little bit like flowers. I also adore the packaging, which is basic, but still girly and happy. What is your favorite spring perfume?

IMG_8313

Gepubliceerd door Anna

Hey allemaal! Ik ben Anna, 22 jaar oud en een enthousiaste mode- en beauty blogger. Mijn grootste hobbies zijn bloggen, shoppen, piano spelen, videos maken, ondernemen en schaatsen! Ik houd van ijs eten en ik zal waarschijnlijk altijd mijn kamer blijven herinrichten.

One thought on “My Favorite Spring Perfume || Gucci Envy Me

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s