Summer Wishlist!

| Jeans | Dress | Sandals | Hat | Phone Case |

Hi Guys! With only one more exam to go I thought I could dream about some beautiful fashion pieces I´d love to have in my wardrobe! Of course a phone case isn´t a real fashion item or garment, but Ii´d love to have some new cases for my new iPhone 6! Another thing I love are distressed black or white jeans and of course I will need a nice and cute summer dress! To accessorize my outfits I´d like a nice hat or cap and some pretty sandals. What´s on your summer wishlist? Tell us in the comments! Xo Anna

Gepubliceerd door Anna

Hey allemaal! Ik ben Anna, 22 jaar oud en een enthousiaste mode- en beauty blogger. Mijn grootste hobbies zijn bloggen, shoppen, piano spelen, videos maken, ondernemen en schaatsen! Ik houd van ijs eten en ik zal waarschijnlijk altijd mijn kamer blijven herinrichten.

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s