Lean On Festival Outfits!

Hey allemaal! Hierbij mijn allereerste video in het Nederlands! Ik vind het stiekem toch wel spannend om deze overstap te maken, maar he, je moet alles een keer proberen! In deze video heb ik zo’n twee dagen werk zitten en het resultaat mag er dan ook wezen: drie hele leuke festival looks geïnspireerd door de Lean On videoclip van Major Lazer en DJ Snake. Natuurlijk zitten er ook weer andere tips verwerkt in de video voor festivals in het algemeen en eindig ik deze video met een soort mini videoclip (die je niet al te serieus moet nemen ;)). Veel plezier met kijken en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal want vanaf nu zijn alle videos in het Nederlands! [Xo Anna]

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s