Dennis Diem’s Fashion Performance 2015

Gisteren ben ik naar het Vondelpark in Amsterdam gereisd om Dennis Diem’s Fashion Performance te zijn bij Mercedes-Benz Fashionweek Amsterdam. De locatie was helemaal perfect en het was echt een plaatje met de houten vloer, de modellen, de jurken en zelfs de taarten. Alles zag er heel verzorgd uit en Dennis Diem heeft er werklijkwaar iets moois van gemaakt! See for yourself in deze (allereerste Nederlandse!) vlog! Liefs, Anne

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s