Dennis Diem’s Fashion Performance 2015

Gisteren ben ik naar het Vondelpark in Amsterdam gereisd om Dennis Diem’s Fashion Performance te zijn bij Mercedes-Benz Fashionweek Amsterdam. De locatie was helemaal perfect en het was echt een plaatje met de houten vloer, de modellen, de jurken en zelfs de taarten. Alles zag er heel verzorgd uit en Dennis Diem heeft er werklijkwaar iets moois van gemaakt! See for yourself in deze (allereerste Nederlandse!) vlog! Liefs, Anne

Gepubliceerd door Anna

Hey allemaal! Ik ben Anna, 22 jaar oud en een enthousiaste mode- en beauty blogger. Mijn grootste hobbies zijn bloggen, shoppen, piano spelen, videos maken, ondernemen en schaatsen! Ik houd van ijs eten en ik zal waarschijnlijk altijd mijn kamer blijven herinrichten.

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s