What’s in my festival bag?

Wat hou ik toch van de zomer! Wie niet eigenlijk? Afgelopen week ben ik naar Parkpop geweest, een vande grootste gratis festivals in Europa. Dit was de 35ste editie, maar voor mij de eerste keer. Helaasmocht ik mijn goede camera niet meenemen, en heb ik dus niet echt hele goede outfit foto’s kunnen maken. Wel heb ik een ‘festival editie’ van de ‘What’s in my bag’. Als vrouw neem je natuurlijk altijd best wel veel spullen mee, maar op een festival heb je geen zin om met een enorm zware tas te lopen.
Ik nam mijn favoriete stoffen tasje van Adidas mee. Dit is trouwens niet het meest handige tasje om mee te nemen aangezien hij niet dicht kan, zo kan er dus makkelijk gestolen worden. Mijn belangrijkste spullen (telefoon, sleutels, geld) heb ik in een zijvakje gedaan dus dat maakte mij niet heel veel uit.

  1. Portemonnee ; lijkt me logisch!
  2. Flesje water ; Let op, soms mag je dit niet meenemen naar een festival.
  3. Pet ; tegen de zon, of regen, je weet maar nooit.
  4. Toilettas met:
  • Zonnebril
  • Hand clean gel
  • Lipstick
  • Spiegel
  • Boho tatts
  • Karvan cevitan to go; ideaal voor festivals!

2 3 laatste

Sorry voor de slechtere foto’s maar hier is ook mijn outfit nog te zien. Ripped jeans, vintage Levi’s jasje, adidas super stars en een zwarte top. Van de voorkant lijkt het een heel normaal topje maar de achterkant is open met fringes. Helemaal festival proof!

Mijn eerste keer Parkpop was echt super! De sfeer was erg gezellig en vooral het optreden van Nico & Vinz vond ik echt top. Ik stond helemaal vooraan dus dat was echt gaaf! Wat zit er sowieso in jullie ‘festival bag’?

Deze post is geschreven door gastblogger Jill.

Een gedachte over “What’s in my festival bag?

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s