Nieuwe Layout!

Hey girls! Ik zat er al een tijdje over na te denken, maar toen Blogger ineens besloot dat ik geen afbeeldingen meer kon toevoegen aan mijn posts, ben ik nu eindelijk echt overgestapt op WordPress. Het is nog een klein beetje zoeken met de layout dus kijk er niet raar van op als dit nog een paar keer veranderd tussendoor. In tussentijd ben ik allang blij dat ik weer kan posten! Afgelopen weekend heb ik 4 outfits gefotografeerd en daarnaast ga ik bijna op mezelf wonen in Rotterdam. Genoeg materiaal dus voor mijn blog 😉 Toch zal ik echt super blij zijn als jullie je mening over mijn nieuwe layout achterlaten in de reacties en tips zijn sowieso altijd welkom!

Shine bright! Xx Anne 

3 gedachten over “Nieuwe Layout!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s