Shoplog China

Na mijn post over mijn vakantie naar China, dacht ik dat het ook wel leuk was om jullie te laten zien wat ik in China gekocht heb. Naar zo’n land ga je maar een keer en dan is het toch altijd wel leuk als je wat mooie souvenirs mee naar huis kunt nemen. Ik heb niet echt geshopt voor kleding of beauty items, omdat we een vrij volle planning hadden en we zoveel mogelijk van het land wilden zien. Haha. Echt grappig. We hadden een vlucht tussendoor die drie uur duurde en dan denk je ver gekomen te zijn. Vervolgens kijk je op de kaart en ben je maar een klein stukje verder het land in. Anyways, veel plezier met het kijken naar mijn aankopen!

PicMonkey Collage2

Als eerste moest ik toch wel iets van een Chinees kledingstuk meenemen en dat heb ik dan ook gedaan! Dit is een heel leuk asymmetrisch jasje in een knal rode kleur! De mouwen lopen iets wijder uit en je maakt het jasje dicht met traditionele knopen. Het lijkt me echt super leuk om met zo’n traditioneel jasje een modern-style outfit te maken, dus laat vooral een reactie achter als je een outfit post met dit jasje wilt zien!

IMG_3912

Op het vliegveld, vlak voordat we terug vlogen, hadden we nog ietwat geld over. Hiervan heb ik een mooi poppetje gekocht. Ik vind dit soort beeldjes altijd zo leuk voor op je kamer!

IMG_3901

Tussendoor op een marktje in Suzhou heb ik nog een haarspeld gekocht die je door een knot kunt doen. Erg leuk voor een feestje!

IMG_3881

IMG_3877

Uiteraard, als sleutelhanger-spaarder, moest ik ook mijn collectie aanvullen met Chinese sleutelhangers. Deze komen uit Xi’an en Shanghai.

IMG_3856

Op dit pandabeer potje stat een hele leuke Chinese quote geschreven: ‘it’s never too late to do the right thing’. Dit vond ik zo ontzettend leuk dat ik het gekocht heb! Natuurlijk zijn de panda’s ook heel schattig en is het echt iets van China!

IMG_3852

Dit is eigenlijk een beetje een triest verhaal. In een klein winkeltje kocht ik dit bankje met twee beeldjes erop. Evan uitgaande dat de vrouw achter de kassa de juiste beeldjes in zou pakken, heb ik het niet gecheckt en heeft ze  per ongeluk twee dezelfde beeldjes ingepakt. Jammer, maar helaas. Nu heb ik twee jongetjes in plaats van een jongetje en een meisje.

IMG_3803

Dit geborduurde schilderij vond ik ook wel erg bijzonder. Als je de details ziet.. wauw!

IMG_3789

Deze houten dwarsfluit vond ik ook echt heel leuk! Ik houd van muziek!

IMG_3787

IMG_3786

IMG_3781

Als laatste deze mooie gekleurde tas! Echt prachtig die kleuren, daar wordt ik helemaal blij van!

Ik heb dan misschien wel meer souvenirs gekocht dan normaal, maar ik ben erg blij met alles en ik vond het erg bijzonder dat ik naar China kon gaan! Als je ooit in je leven de kans krijgt, moet je er heen gaan!

[Xx Anne]

3 gedachten over “Shoplog China

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s