Summer Sadness || OUTFIT

Hi iedereen!

Het is alweer een tijdje geleden maar ik ben weer terug in Nederland van een geweldige vakantie. Dit jaar ben ik twee weken naar Playa d’aro geweest, een plaats aan de Costa Brava in Spanje. Mijn vakantie bestond vooral uit het bezoeken van steden en kleine stadjes, winkelen en heel veel aan het strand liggen. Deze outfit is redelijk casual, ik droeg mijn bikini er nog onder omdat we die dag even het stadje gingen bekijken en daarna weer naar het strand zouden gaan.

Ik kan niet zo heel goed tegen het warme weer, daarom wist ik nooit zo goed wat ik aan moest. Ik vind het zelf altijd leuk om met laagjes een outfit te creëren maar daar was het veel te warm voor natuurlijk. Daarom besloot ik om met de sieraden de outfit nog iets specialer te maken.

Het topje is heel simpel qua model maar heeft wel een heel leuk printje. De dromenvanger ketting past daar weer heel goed bij. Om wat kleur toe te voegen, draag ik mijn Miu Miu slip ons. Die past weer mooi bij de ketting met een natuursteen.

1

3

[Shirt & shorts – Primark][Kettingen – Beautiful Bijoux][Schoenen – Miu Miu][Zonnebril – Polette]

De foto’s met de palmbomen op de achtergrond geven me weer zo’n zomers gevoel! Gelukkig is het weer in Nederland nu ook wel oke, maar niet zo mooi als in Spanje helaas.

Zijn jullie al op vakantie geweest?

Gepubliceerd door Jill

Hey! I'm Jill, 15 years old and I'm proud to say that I'm also part of the FashionAnna bloggers team. I would describe myself as a dreamer who loves traveling, photography and fashion of course! My favorite things to do are : Shopping, blogging, photographing and ice skating. Besides blogging on FashionAnna I also blog on my personal fashion blog. So I guess you can say that blogging is a big part of my life. If you have any questions, feel free to contact me at jill@fashionanna.com.

5 gedachten over “Summer Sadness || OUTFIT

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s