Happiness is the key || OUTFIT

Hey! Alweer naar school, of nog een paar weekjes vrij, no excuse to look good! Vandaag heb ik mijn nieuwe Happiness Boutique ketting weer om en ik laat zien dat je hem niet alleen maar gipsy hoeft te stijlen: en dat met een jumpsuit van slechts tien euro! Zo zie je dat een statement necklace en een jasje een outfit meteen een boost kunnen geven! Wat is de beste manier volgens jullie om een simpele jumpsuit op te pimpen? Let me know in de reacties!

IMG_6464

IMG_6491

IMG_6572

IMG_6530

IMG_6557

IMG_6468

[Ketting: Happiness Boutique][Blazer: ASOS][Jumpsuit: H&M][Boots: ASOS][Bril: Polette][Horloge: Ikki]

Hoe zou jij deze jumpsuit een boost geven?

Gepubliceerd door Anna

Hey allemaal! Ik ben Anna, 22 jaar oud en een enthousiaste mode- en beauty blogger. Mijn grootste hobbies zijn bloggen, shoppen, piano spelen, videos maken, ondernemen en schaatsen! Ik houd van ijs eten en ik zal waarschijnlijk altijd mijn kamer blijven herinrichten.

7 gedachten over “Happiness is the key || OUTFIT

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s