Maybelline Lash sensational Mascara || REVIEW

Hey iedereen! Ik had dit artikel al eerder getypt, maar op de een of andere manier was het daarna verdwenen. Echt jammer, maar de show must go on! In dit artikel review ik de nieuwe Maybelline New York Lash Sensational mascara. Het product beweert je wimpers te vermenigvuldigen dus dit wilde ik wel eens testen. Ik ben gegaan voor de waterproof variant omdat ik het chill vind als mascara ook nog mooi zit na een flinke herfst regenbui.

IMG_3988

Dit is ‘m dan! Het borsteltje vind ik imens fijn voor mijn bovenste wimpers. De ietwat ronde vorm zorgt ervoor dat al je wimpers mascara ontvangen, terwijl de dunne, stevige, haartjes al je wimpers keurig uit elkaar houden. Het lijkt inderdaad alsof je meer wimpers hebt in vergelijking tot andere mascara’s en ik heb geen last gehad van klonten. Wel vind ik dit borsteltje iets lastiger voor mijn onderste wimpers.

IMG_4006

IMG_4037

Tijdens het testen kwam ik erachter dat ook de waterproof-heid van deze mascara beter is in vergelijking tot de andere mascara’s die ik gehad heb in het verleden (vooral L’Oreal, Maybeline New York, Yves Rocher). Het product blijft ontzettend goed zitten en je hoeft gedurende de dag niets aan te vullen. Uiteraard wordt het dan ook iets moeilijker om de mascara er af te halen aan het eind van de dag.

IMG_4044

Maybelline New York is een van mijn favoriete (budget) mascara merken. Toen ik deze mascara zag in de winkel wilde ik hem dus erg graag testen en met succes! I love it! Wat is jullie favoriete mascara merk?

[Xx Anne]

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s