Parisian || OUTFIT

Hi! Vorige maand ben ik 16 geworden en als cadeau ging ik drie dagen naar de stad van de liefde, en van mode natuurlijk. Parijs is echt mijn favoriete stad ooit, de sfeer vind ik heel fijn en ik vind het een hele mooie stad. Natuurlijk moest ik ook outfit foto’s maken, maar het is nog best moeilijk om een outfit te kiezen. Je wilt er leuk uit zien, maar het moet ook nog eens heel eg comfortabel zijn zodat je de hele dag de toeristische attracties kunt bezoeken!

Deze outfit droeg ik op de laatste dag, we gingen toen naar de Champs Elysées en naar de Rue de Saint Honoré, een hele lange straat met de mooiste en meest luxe winkels. Daar wilde ik heel erg graag naar de Comme des Garçons winkel, en ik heb daar een shirt gekocht die al heel lang wilde!

2

Mijn outfit was heel comfortabel en dat is natuurlijk super belangrijk als je de hele dag rondloopt. Ik had graag een mooi paar hakken gedragen maar daar hou ik het niet op vol, daarom droeg ik mijn Adidas superstars die ik eigenlijk overal mee combineer. Een simpele losse broek van de Zara, een gestreept shirt en een bomberjasje. Het hoedje maakt het af.

Parijs is echt de perfecte plek om foto’s te maken, overal vind je wel een mooie achtergrond. Dit was mijn derde keer in Parijs en dit keer heb ik heel veel verschillende kanten van de stad gezien. Van de luxe en toeristische Champs Elysées tot de rustige buurt met veel street art, Belleville. Misschien vinden jullie het leuk als ik eens een artikel maak over hotspots en leuke plekjes in Parijs.

3

4

[Bomber- Monki][Broek- ZARA][Top, Hoed- Primark][Schoenen- Adidas]

Zijn jullie wel eens in Parijs geweest?

XOX

7 gedachten over “Parisian || OUTFIT

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s