just enjoy the moment | outfit

Hey allemaal! Om nog even de laatste beetjes zon mee te pakken, besloot ik dan nog 1 korte broek outfit online te zetten! Persoonlijk vind ik deze outfit erg Tumblr-achtig. Dit komt waarschijnlijk door het Brandy Melville shirt, of de allstars, of mijn rugtas, of.. Tja.. Waar komt inspiratie nu eigenlijk vandaan? Veel YouTubers baseren hun video’s op Tumblr of Pinterest, maar voordat het op zo’n site gezet wordt is het gemaakt en kwam er dus inspiratie van iets anders. Anyways, klik ‘lees meer’ om mijn hele outfit te zien!

IMG_6642

IMG_6622

IMG_6575

IMG_6640

IMG_6584

Ik vind dit een van mijn fijnste korte broeken omdat hij er leuk uitziet, ook al is ie niet super duper kort. Lichte kleuren zijn atlijd leuk voor de zomer, maar deze winter zullen we ook steeds meer lichtere tinten zoals licht grijs en licht blauw gaan tegenkomen. Persoonlijk ben ik hier erg blij mee want lichte tinten maken je outfit zoveel vrolijker! Toch hoor je mij nooit nee zeggen tegen zwart. Maar dat is uiteraard een uitzondering… šŸ˜€

IMG_6648

IMG_6654

Zoals eerder vermeld heb ik dit korte broekje gekocht bij de River Island. Dit is momenteel absoluut mijn favoriete winkel! Vooral de broeken zitten perfect!

IMG_6689

[T-Shirt: Brandy Melville][Shorts: River Island][Sneakers: Converse][Rugtas: H&M][Bril: Polette][Horloge: Ikki]

Wat zijn jullie favoriete winter kleuren en wat is jullie favoriete winkel?

[xx Anna]

4 gedachten over “just enjoy the moment | outfit

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s