#musicismylife

Hey!

Everybody loves music en zo ook ik. Daarom vond ik dat het tijd was mijn muziek beleving een boost te geven. Ik ging op zoek naar Bluetooth speakers omdat deze ook zonder kabel werken. Ik vond deze Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth speaker in de aanbieding en bestelde hem. Het leek me leuk ze ook te testen voor jullie en dat kun je hier allemaal lezen!

IMG_4161

Ten eerste was ik erg te spreken over het design. Ik houd wel van zwart (lekker simpel en classy) en de dynamische vormen spraken me ook wel aan.

IMG_4204

Uiteraard heeft deze speaker wat buttons om naar het vorige of volgende nummer te gaan en de muziek harder of zachter te zetten.

IMG_4208

De achterkant heeft een line-in poort waar je je boxen eventueel mee aan kunt sluiten op een computer zonder Bluetooth. Ook is er een DC-5V ingang om hem op te laden. Hij is binnen 2 a 3 uur opgeladen en beide kabels zitten bij de box inbegrepen wanneer je deze besteld op Mobilefun. Persoonlijk vind ik het erg fijn om deze speaker te gebruiken met mijn mobiel. Heb je net een iPhone 6 aangeschaft dan raad ik je zeker aan even te kijken voor leuke iPhone 6S hoesjes. Mobielfun heeft ook een hoop andere iPhone 6S accessoires op hun site.

IMG_4193

Het fijne aan draadloos is dat je je speaker met je mee kan nemen als je gaat camperen, chillen bij vrienden, of wanneer je simpelweg naar een andere ruimte in je huis loopt. Daarnaast vind ik dat deze speakers erg classy ogen.

IMG_4121

De geluidkwaliteit is erg prettig. Ook als je de speakers erg hard aanzet komt er geen ruis (ookal zullen je buren dit iets minder prettig vinden). Voor het formaat en de prijs was ik verrast over de kwaliteit. Het enige minpuntje is dat ik niet verder kon spoelen wanneer ik de speaker aangesloten had op mijn computer, maar dit kan ook door mijn instellingen komen. Op mijn mobiel (iPhone 6) en latop (Macbook Pro) kon het wel.

Hebben jullie ooit nagedacht over draadloze speakers?

Een gedachte over “#musicismylife

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s