PRJCT @ Amsterdam Dance Event

De music festivals zijn nog vollop bezig, zo ook Amsterdam Dance Event. Op 17 oktober ga ik naar PRJCT, because I can. Het lijkt me echt ontzettend tof en ik heb er dan ook mega veel zin in! Ik kan vooral niet wachten om Blasterjaxx, Headhunterz, Deorro, DVBBS en Girls love DJs te zien (lees: iedereen)! Vorig jaar heb ik de aftermovie gezien dus dit jaar kon ik het niet missen! Bovendien draaien veel van de artiesten ook op events als Tomorrowland en kan ik mijn weg ook wel vinden in de dance muziek. Voor meer informatie check vooral even de PRJCT site. Gaat iemand van jullie ook naar ADE, of ben je er ooit geweest? Let me know! Lijkt me leuk jullie daar te zien!

prjct6

Een gedachte over “PRJCT @ Amsterdam Dance Event

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s