let’s get this party started | outfit

Hey! Hierbij dan de laatste set outfit foto’s gemaakt door Senna voorlopig. Ik ben namelijk verhuisd voor mijn studie internationale bedrijfskunde. De studie is super leuk, maar af en toe is het ook zeker tijd voor een feestje! Ik was dit weekend bij Amsterdam Dance Event, PRJCT met een goede vriendin en het was heel leuk! Vandaag weer tijd voor een outfit, let me know what you think!

IMG_6845

Ik draag mijn zelf gemaakte ketting. Hier kun je zien hoe je hem zelf ook kunt maken.

IMG_6738

IMG_6788

IMG_6828

IMG_6857

IMG_6887

[Shirt: Subdued][Witte Jeans: Subdued][Sneakers: Nike][Ketting: self-made & eBay][Bril: Polette]

Ik zou deze outfit sowieso naar een festival dragen, wat zijn jouw favoriete festival kleren?

[Xx Anne]

3 gedachten over “let’s get this party started | outfit

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s