bomber | outfit

Het was weer die tijd van het jaar, tijd om een nieuwe winterjas te kopen. Heel leuk natuurlijk maar ik heb daar altijd wat moeilijkheden mee. Een suede- of bontjas vind ik zelf echt prachtig, maar dat is zo onhandig met het weer in Nederland. Uiteindelijk wist ik wat voor jas ik wilde, een longline bomber! Het past goed bij mijn stijl, het is warm en het kan tegen regen. Ik wil jullie graag mijn outfit met deze jas laten zien.

2

Ik ging deze dag de stad een beetje verkennen, op zoek naar nieuwe plekken voor foto’s. Ik had daarom een super casual ‘streetstyle’ outfit aan. Mijn zoektocht naar een goede winterjas leek wel eeuwen te duren en ik vond ‘m uiteindelijk bij de herenafdeling! Ik vind unisex kleding altijd super fijn en ik vind het eigenlijk prima kunnen om als vrouw bij de herenafdeling te shoppen. Andersom zou ook kunnen maar dat is toch wel een beetje raar.. right?

Toen ik de jas kocht, heb ik ook meteen dit shirt voor heren gekocht. Het is een long fit shirt en dat vind ik super fijn. Om de streetstyle look helemaal af te maken draag ik mijn favoriete sneakers, de triple white tubulars.

3

4

5

De neuspiercing is trouwens nep! Ik wil het wel heel graag alleen ik ben echt heel erg bang op dat gebied, wel heb ik een tweede oorbel gaatje.

Ik ben benieuwd of jullie ook wel eens bij de mannenafdeling shoppen, zo niet is dat echt een tip omdat er vaak echt leuke items te vinden zijn!

[xox]

8 gedachten over “bomber | outfit

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s