balmain nation

Balmain, een van mijn favoriete merken, had een samenwerking met H&M waarbij het mogelijk zou zijn voor mij om zo’n designer stuk te bemachtigen. Zou je denken. Helaas heb ik de plank net misgeslagen. Toen ik ’s ochtends voor het eerst op de site keek waren de items nog niet in de verkoop, de volgende keer dat ik keek kon ik de site niet eens zien omdat die ‘overbelast’ was. Na duizenden keren refreshen kreeg ik eindelijk te site te zien, en je raad het al, alles was uitverkocht. Helaas, geen Balmain-item voor mij. Gelukkig zijn er nog foto’s met Kendall Jenner en Gigi Hadid.

balmain-x-hm-fragrance-forbeslife-1200x775

Mijn favoriete items van deze collectie waren de zwarte pantalon hierboven, het rode rokje op de bovenste foto, de heupbanden en praktisch alle geborduurde items. Balmain is zeker mijn stijl.

Ik ben heel benieuwd of een van jullie nog een item heeft kunnen bemachtigen en zo ja welke. Laat me ook weten wat jullie favoriete items zijn van deze collectie!  

[Xx Anne]

4 gedachten over “balmain nation

  1. Laura Christine

    When I heard Balmain and H&M were having a collaboration I freaked out.. I was beyond excited!! I managed to get a few things, although a lot of the things I wanted were already sold out 😦 x Laura
    rufflesandberries.blogspot.com

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s