Victoria’s Secret Show Favorieten

Op 10 November was er weer een Victoria’s Secret Show in New York City. Dit keer liepen weer enkele Nederlandse modellen mee, zoals Maud Welzen en Romee Strijd. Ook Kendall Jenner en Gigi Hadid maakten deel uit van de show. Ik vind de Victoria’s Secret shows altijd zo leuk omdat het zo spontaan lijkt en er een vrolijke sfeer hangt. Dit keer was ik vooral onder de indruk van de prachtige witte winter collectie. Wat zijn jouw favorieten?

Gigi Hadid.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Kendall Jenner from California walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/WireImage)
Kendall Jenner uit Californië.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Maud Welzen from The Netherlands walks the runway while singer Selena Gomez performs during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Maud Welzen uit Nederland loopt over de catwalk terwijl Selena Gomez zingt.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model and Victoria's Secret Angel Alessandra Ambrosio from Brazil walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/WireImage)
Model en Victoria’s Secret Angel Alessandra Ambrosio uit Brazilië.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model and new Victoria's Secret Angel Jasmine Tookes from California walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Model en nieuwe Victoria’s Secret Angel Jasmine Tookes uit Californië.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Devon Windsor from Missouri walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Devon Windsor uit Missouri.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Josephine Skriver from Denmark walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Josephine Skriver uit Denemarken.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Maria Borges from Angola walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Maria Borges uit Angola.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Leomie Anderson from The United Kingdom walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Leomie Anderson uit het Verenigd Koninkrijk.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Barbara Fialho from Brazil walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Barbara Fialho uit Brazilië.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model and new Victoria's Secret Angel Jasmine Tookes from California walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Model en nieuwe Victoria’s Secret Angel Jasmine Tookes uit Californië.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Cindy Bruna from France walks the runway while singer The Weeknd performs during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Cindy Bruna uit Frankrijk.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Flavia Lucini from Brazil walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Flavia Lucini uit Brazilië.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Sharam Diniz from Angola walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Sharam Diniz uit Angola.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model and new Victoria's Secret Angel Lais Ribeiro from Brazil walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Model en nieuwe Victoria’s Secret Angel Lais Ribeiro uit Brazilië.
A model presents a creation during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York on November 10, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD (Photo credit should read JEWEL SAMAD/AFP/Getty Images)
Kendall Jenner.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Valery Kaufman from Russia walks the runway while singer Ellie Goulding performs during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Valery Kaufman uit Rusland loopt terwijl Ellie Goulding zingt.

A model presents a creation during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York on November 10, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD (Photo credit should read JEWEL SAMAD/AFP/Getty Images)

A model presents a creation as US singer Selena Gomez (L) performs during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York on November 10, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD (Photo credit should read JEWEL SAMAD/AFP/Getty Images)
Een model presenteert een stuk uit de collectie terwijl Selena Gomez zingt.
Model Constance Jablonski from France presents a creation during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York on November 10, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD (Photo credit should read JEWEL SAMAD/AFP/Getty Images)
Constance Jablonski uit Frankrijk.

A model presents a creation during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York on November 10, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD (Photo credit should read JEWEL SAMAD/AFP/Getty Images)

Model Joan Smalls from Puerto Rico presents a creation during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York on November 10, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD (Photo credit should read JEWEL SAMAD/AFP/Getty Images)
Joan Smalls uit Puerto Rico.
Model Cindy Bruna from France presents a creation during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York on November 10, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD (Photo credit should read JEWEL SAMAD/AFP/Getty Images)
Cindy Bruna uit Frankrijk.
Model and New Victoria's Secret Angel Elsa Hosk from Sweden presents a creation during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York on November 10, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD (Photo credit should read JEWEL SAMAD/AFP/Getty Images)
Model en nieuwe Victoria’s Secret Angel Elsa Hosk uit Zweden.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: A model walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/WireImage)

Model Lily Donaldson from Britain presents a creation during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show in New York on November 10, 2015. AFP PHOTO/JEWEL SAMAD (Photo credit should read JEWEL SAMAD/AFP/Getty Images)
Model Lily Donaldson uit Brittannië.

Screen Shot 2015-11-11 at 22.57.09

Niki en Gabi de Mar waren ook aanwezig bij deze show. Ze hebben hun eigen YouTube kanaal waar ze fashion en beauty video’s maken en af en toe ook zingen. Zo hebben ze afgelopen week een cover van ‘Wildest Dreams’ van Taylor Swift gepubliceerd. Ik had niet verwacht dat ze zo goed konden zingen!

Als je het leuk vindt kun je ook de backstage foto’s van de modellen uit de show opzoeken. Veel modellen hebben backstage foto’s op hun Instagram geplaatst. Onderstaande foto’s vond ik op de Instagram accounts van Maud Welzen, Kendall Jenner en Romee Strijd.

Screen Shot 2015-11-11 at 23.21.59

Screen Shot 2015-11-11 at 23.22.30

Screen Shot 2015-11-11 at 23.23.42

Laat me weten wat jullie van de Victoria’s Secret Show vonden! Ik ben benieuwd!

[Xx Anne]

Photo credits: Getty Images.

5 gedachten over “Victoria’s Secret Show Favorieten

  1. Laura Christine

    Victoria’s Secret Fashion shows are the best! I’m obsessed! xx Especially now that both of my favourite celebrities- Gigi Hadid and Kendall Jenner are also Victorias Secret Angels.
    xx rufflesandberries.blogspot.com

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s