Zalando Blogger Awards 2015

Dit jaar ontving ik weer een uitnodiging voor de Zalando blogger awards en natuurlijk wilde ik hier graag bij zijn. In 2014 was er een ontzettend leuke circus setting en ontmoette ik leuke mensen. Ook dit jaar heb ik weer een paar mede-bloggers leren kennen. Er werden awards uitgereikt in de categorieën ‘people’s choice’, ‘best newcomer’, ‘best vlogger’ en ‘best fashion blog’ en dat alles in een gezellige feestsetting waar zelfs Stan Smith’s weggeven werden.

IMG_4282

IMG_4242

Uiteraard kwam iedereen voor de award uitreiking, maar niets ontbrak ons.  Je kon onbeperkt drinken, er kwamen constant obers langs met lekkere en speciale hapjes, er waren leuke goodies, kleding, een galaxy fotobooth, een dj en natuurlijk overal om je heen stylish gekleede mensen (voornamelijk bloggers).

Zalando blogger awards 2015

In de categorie people’s choice waren Nathalie, Carolina, Anouk en Stephanie genomineerd. Uiteindelijk won Carolina van foodie-ness.com.

IMG_4368

Na een leuke opmerking van presentatrice Yara van Chapter Friday, die overigens vorig jaar ook presenteerde, gingen we verder naar de volgende awards. De jury werd geïntroduceerd en die bestond uit Ellen Snijder, oprichtster en brand manager van Fashionchick, Jolanda Smit, Global PR Director van Zalando, Carolien Spoor, Actrice en Alex van der Steen, Freelance Stylist & Art Director.

IMG_4331

De genomineerden voor de best newcomer awards waren Elke & Nieke, Lily, Carmen en Iris. De winnaars waren Elke & Nieke van styleoftwo.com. Iedereen begon heel hard te juichen toen dit aangekondigd werd en ze waren ontzettend blij wat erg leuk was om te zien.

IMG_4360

Na twee leuke en enthousiaste award uitreikingen was het tijd voor de best vlogger award, de genomineerden hiervan waren Tara & Larissa, Jiami, Anna en Diana. De winnares was Anna van het YouTube kanaal annanooshin. Ze had het totaal niet verwacht omdat er ook een paar grote en bekende vloggers genomineerd waren, maar dit leidde er wel toe dat ze extra blij was en dat is natuurlijk leuk om te zien als kijker!

IMG_4376

De laatste award ging naar de beste fashion blog en dit was tegelijkertijd het belangrijkste award van de Zalando Blogger Awards 2015. De genomineerden waren Rosanna Gentenaar, Lucy de Boer, Rebecca Laurey en Noor de Groot. De winnares van deze award was Noor van queenofjetlags.com. Ze kon haar beste blog-pose niet laten zien, maar ze vertelde wel dat het belangrijk was om hard te werken en veel aandacht te besteden aan het maken van goede content.

IMG_4390

IMG_4393

IMG_4401

IMG_4245

IMG_4264

Na de award uitreiking zijn we nog even gebleven om foto’s te maken in de fotobooth en wat te kletsen, te drinken en te eten. Ook was ik net te laat voor de gratis Stan Smiths die werden uitgedeeld. Er zaten artists met een hoop stiften en pennen die de Adidas schoenen ter plekke voor je versierden. Helaas heb ik deze niet kunnen scoren, maar het was een ontzettend leuke avond en ik ben erg blij dat ik gegaan ben!

IMG_4415

IMG_4399

IMG_4425

Toen we weg liepen hingen er door heel Amsterdam lichtjes, super gezellig dus daar moest ik ook even foto’s van maken!

IMG_4422

IMG_4255

Zalando: heel erg bedankt dat ik mocht komen, het was leuk! Ook de goodiebag was leuk, ook al heb ik nog geen ugly sweater gevonden voor de DIY kit 😉

Ook wil ik de volgende bloggers bedanken voor een super gezellige avond: Idwerd, Chantal, Tiffany en Isabeau.

[Xx Anne]

6 gedachten over “Zalando Blogger Awards 2015

  1. projectnw

    Ziet er super leuk uit! Hopelijk word ik ook ooit eens uitgenodigd. Lijkt me echt zoooo leuk, allemaal bloggers ontmoeten enzo :). Mooie foto’s heb je gemaakt!

  2. Pingback: 3 Outfit Ideeën: Top Over Shirt | Fashion Anna

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s