Winter Outfit

[Trui][Armband][Spijkerjasje][Jeans][Ketting][Rugtas]

Vandaag weer een leuke, lichte winter outfit. Ik houd echt van lichte kleuren in de winter, ook al draag ik zelf toch nog erg vaak zwart. Het ziet er altijd zo tof uit als iemand in lichtgrijze, witte of lichtroze aankomt. De outfit hierboven heb ik samengesteld op Polyvore, een van mijn favoriete sites om nieuwe setjes samen te stellen en te kijken wat goed bij elkaar past. De koperen sieraden vind ik zelf erg mooi passen bij het lichtroze en wit. Wat zijn jullie favoriete winterkleding kleuren?

9 gedachten over “Winter Outfit

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s