3 Winter Outfits

Hi! Vandaag heb ik een video voor jullie gemaakt. Normaal gesproken ben ik meer van de foto’s, maar het leek me toch wel leuk om eens iets nieuws te proberen. Deze video dus! Ik heb 3 outfits samengesteld die ik deze winter vaak zal gaan dragen. Een casual outfit voor in het weekend, een school outfit en een comfortabele maar toch edgy outfit. Ik hoop dat jullie wat inspiratie uit deze video kunnen halen, en ik ben erg benieuwd naar jullie favoriete outfit! – Jill

6 gedachten over “3 Winter Outfits

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s