Sale Beauty Aankoopjes

Ookal heb ik momenteel een hoop examens, ik kon het niet laten even langs te gaan bij de Kruitvat vlakbij mijn huis. Ze hadden een aantal leuke dingen in de uitverkoop en ik heb er een aantal gekocht. Ik had al een hele poos geen make-up meer gekocht, dus dit was wel weer even leuk :D.

IMG_4563

Afbeeldingsgrootte

Allereerst haalde ik twee miracle gel nagellakjes van Sally Hansen. De topcoat was gratis en ik koos dit mooie neutrale kleurtje erbij. Het is nummer 110 ‘birthday suit’. Je hebt wel drie laagjes nodig, maar dan ziet het er wel heel tof uit, al helemaal in combinatie met de topcoat.

IMG_4643

Maybelline New York was 1+1 gratis dus daar kocht ik dit Nude oogschadum pallet dat ik al een tijdje wilde hebben, de nieuwe babylips lip & cheeck balm, een vloeibare eyeliner en een wenkbrouw palletje.

IMG_4646

IMG_4660

IMG_4685

IMG_4607

Tot slot 2 andere dingen van I heart makeup (niet in de aanbieding). Ik vond zo schattig dat ik ze wel moest kopen šŸ˜‰ Een hele mooie roze blush met shimmers en een chocolade oogschaduw pallet in de kleur ‘Death by Chocolate’.

IMG_4626

IMG_4620

IMG_4585

IMG_4598

Zoals jullie wellicht gezien hebben, ben ik voor een aantal mooie basic, maar toch warme kleuren gegaan.

Hebben jullie nog leuke sale beauty of fashion aankopen gedaan?

[Xx Anne]

4 gedachten over “Sale Beauty Aankoopjes

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s