In een agenda

Een tijdje terug ging ik weer outfit foto’s maken bij Senna. Ze vroeg of ik ook foto’s wilde maken voor haar moeder die viltwerken maakt en dit keer sieraden gemaakt had van vilt. Het leek me een leuk idee en nu, een paar maanden later staat een van de foto’s in de vilt agenda 2016. Het is een simpele agenda met iedere week een andere viltwerk foto. Zelf houd ik wel van simpele agenda’s omdat je dan een goed overzicht hebt van alles wat je moet doen in een week. Op de foto die gebruikt is draag ik een grote zwarte viltketting. Mocht je het leuk vinden de agenda zelf ook te bestellen, dan kun je een mailtje sturen naar info@viltwerkplaats.nl. De agenda is 13 bij 19,50 cm en kost 17,50 euro.

[Xx Anna]

3 gedachten over “In een agenda

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s