Kerst Inspiratie

Hi! Hoewel het buiten nog niet ijskoud is, zit de decembersfeer er hier goed in. Als ik thuiskom uit school vallen alle gezellige lichtjes en de kerstboom in huis meteen op. We zingen de hele dag door kerstliedjes en zijn als een gek op zoek naar het perfecte jurkje voor tijdens de kerstbrunch met familie. We eten iets te veel chocolade en drinken liters thee en chocolademelk. December is toch mijn favoriete maand, ik word heel blij van de gezelligheid. De laatste tijd pakte ik mijn camera er regelmatig bij om de decembersfeer vast te leggen, en ik denk dat dat aardig gelukt is! Kijken jullie mee?

kerst18

kerst16

Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met fotografie – hoewel ik mijn camera inmiddels bijna drie jaar heb, is er nog héél veel dat ik kan leren. Ik heb me er nooit echt in verdiept, maar weet wel dat ik het leuk vind om mijn best te doen een perfect plaatje te schieten. Een beetje dat Tumblr-effect creëren: die mooie inspiratiefoto’s die je altijd voorbij ziet komen op Tumblr, Pinterest, of Instagram. En me dan vervolgens bezighouden met de bewerking, daar kan ik wel een tijdje mee bezig zijn.

kerst14

kerst17

kerst15

23164878883_70d3739099_o

Op het moment dat ik dit schrijf heb ik nog maar twee dagen te gaan tot de kerstvakantie eindelijk begint. Een vakantie waar ik erg aan toe ben. Twee vrije weken genieten van de kerstsfeer en leuke dingen doen. Ik ben benieuwd wat jullie vinden van mijn foto’s en of jullie ook zo houden van deze tijd van het jaar?

X, Luna.

3 gedachten over “Kerst Inspiratie

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s