Meet Fashion Anna’s nieuwe gastblogger Luna!

Hi! Mijn naam is Luna, en ik ben vanaf nu een nieuwe blogger op Fashionanna! Je kent mij misschien van mijn eigen blog, Ses Lunettes, waarop ik voornamelijk mijn persoonlijke belevenissen, outfits en lifestyle-artikelen deel. Ik zal voor Fashionanna niet alleen gaan schrijven, maar ook af en toe filmpjes maken. In dit eerste filmpje ga ik mezelf voorstellen, zodat jullie mij alvast een beetje leren kennen. Veel plezier met kijken! – Luna

Gepubliceerd door Luna

Hoi! Ik ben Luna, 15 jaar en blog sinds november 2015 ook voor Fashion Anna! Daarnaast heb ik ook een eigen blog. Ik vind het leuk om over lifestyle en mijn persoonlijke leven te schrijven, maar houd stiekem ook enorm van kleding. Hoe ik mijn stijl zou omschrijven? Casual, maar altijd met iets bijzonders. Verder ben ik dol op koffie, zing ik de hele dag door en vind ik hardlopen het fijnste om te doen (en bloggen, natuurlijk!).

7 gedachten over “Meet Fashion Anna’s nieuwe gastblogger Luna!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s