Meet Fashion Anna’s nieuwe gastblogger Luna!

Hi! Mijn naam is Luna, en ik ben vanaf nu een nieuwe blogger op Fashionanna! Je kent mij misschien van mijn eigen blog, Ses Lunettes, waarop ik voornamelijk mijn persoonlijke belevenissen, outfits en lifestyle-artikelen deel. Ik zal voor Fashionanna niet alleen gaan schrijven, maar ook af en toe filmpjes maken. In dit eerste filmpje ga ik mezelf voorstellen, zodat jullie mij alvast een beetje leren kennen. Veel plezier met kijken! – Luna

7 gedachten over “Meet Fashion Anna’s nieuwe gastblogger Luna!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s