Streetstyle

Hey allemaal! Ik vond dat het wel weer eens tijd was voor een streetstyle post, aangezien ik dit al lang niet meer gedaan heb. Vandaag laat ik jullie een aantal leuke celebrity looks zien van o.a. Zendaya, Kylie Jennier, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Lily-Rose Depp en Selena Gomez. Have fun! šŸ˜‰

Stiekem vind ik het best leuk om naar de style van bepaalde celebrities te kijken. Ik volg al langer de streetstyle van Kylie en Kendall Jenner. MomenteelĀ zijn daar Gigi Hadid en Zendaya bijgekomen. Voorheen keek ik vooral naar Olivia Palermo en Cara Delevingne. Welk bekend persoon heeft volgens jou de beste style? Ik ben super benieuwd!Ā 

[Xx Anna]

 

Photos from Pinterest, Tumblr, Popsugar.Ā 

 

Gepubliceerd door Anna

Hey allemaal! Ik ben Anna, 22 jaar oud en een enthousiaste mode- en beauty blogger. Mijn grootste hobbies zijn bloggen, shoppen, piano spelen, videos maken, ondernemen en schaatsen! Ik houd van ijs eten en ik zal waarschijnlijk altijd mijn kamer blijven herinrichten.

2 gedachten over “Streetstyle

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s