Nieuwjaars OOTD

Inmiddels zijn we al bijna halverwege de maand januari, het gaat zo snel! Het voelt alsof ik gisteren nog het nieuwe jaar inluidde met champagne en oliebollen. Ik vind het altijd leuk om tijdens New Year’s Eve net wat meer moeite te doen en een mooie outfit aan te trekken, dus dat deed ik ook. Ik droeg een jurkje en hakken; alleen geen sieraden want daar ben ik niet zo van. In deze post show ik mijn outfit die ik tijdens Oud & Nieuw droeg.

nye3

nye2

nye8

nye5

nye4

Het jurkje dat ik tijdens Oud & Nieuw droeg is van Pull & Bear. Het is een lekker simpele jurk, die je casual naar school kunt dragen met een paar sneakers eronder, maar die met een paar hakken meer classy wordt en leuk voor speciale gelegenheden. Dit zijn tevens ook het enige paar hakken dat ik heb. Ik heb geen ervaring met lopen op pumps, maar ik ben wel fan van deze blokhakken. Je loopt er in elk geval veel makkelijker op. Ik heb de schoenen vorig jaar in Londen gekocht, bij Monki, en ik vind ze nog steeds heel leuk. Ze combineren overal bij en hebben iets speciaals door het witte randje.

Alhoewel het een beetje laat is, wil ik jullie nog een gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat jullie veel fijne momenten beleven dit jaar en dat jullie dromen mogen uitkomen. (Ja, ik ben altijd een beetje van het sentimentele gedoe, sorry. ;)) Ik maakte gedurende de maand december ook een boel voornemens, waarvan ik wist dat ze toch niet zouden uitkomen. Wat ik wel écht wil doen, is vaker outfitfoto’s maken op mooie plekken. Dat wordt vaker naar de stad fietsen dus! Het is geen Parijs, maar Zutphen heeft ook een hoop mooie plekjes en steegjes.

Wat droeg jij tijdens New Year’s Eve?

Liefs, Luna.

3 gedachten over “Nieuwjaars OOTD

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s