Sale Shoplog

Hi! Aangezien de sale weer in volle gang is, vond ik het wel weer tijd om lekker te gaan shoppen. Vandaar dat ik vandaag een shoplog voor jullie heb. Ik heb een aantal leuke aankopen gedaan. Waaronder een paar schoenen die ik al heel lang wilde, en deze heb ik met 20% korting gescoord. Ook heb ik een ‘dupe’ van de lipkit van Kylie Jenner gevonden voor een super fijne prijs. Ik laat het graag aan jullie zien in dit artikel!

Als eerste wil ik jullie graag mijn favoriete schoenen van dit moment laten zien. Mijn hart gaat sneller kloppen van een mooi paar sneakers, ik hou van aparte sneakers. Toch merkte ik dat een basic paar sneakers ook onmisbaar is. De Asics gel lyte, in het zwart, zijn perfecte basics. Ik kocht ze met 20 procent korting bij Men at Work.

6

7

Ik heb nog een paar schoenen gekocht, maar deze zijn weer heel anders. Deze schoenen kocht ik in de uitverkoop bij Bershka. Normaal ben ik niet zo weg van puntige schoenen maar deze vond ik toch echt heel leuk.

2

3

Een andere aankoop is dit petje, die ik via Ebay heb gekocht. Het is een cap van het bekende nummer van Drake. Ik vind de kleur erg leuk, vooral voor in de zomer en om naar festivals te dragen.

4

9

Mijn laatste twee aankopen, zijn make-up producten. Als je Kylie Jenner volgt, dan heb je misschien wel gezien dat ze haar eigen ‘lip kit’ heeft. De kleuren vind ik super mooi maar de verzendkosten vanuit Amerika zijn helaas redelijk hoog. Ik heb een erg goede ‘dupe’ gevonden van de kleur Candy K.. en dat voor 2,39! Het is een velvet matte lipgloss van Essence en ik ben er super enthousiast over.

Ook heb ik deze mascara van Benefit, de roller lash. Deze mascara heeft het gewonnen van mijn ultieme favoriet van Maybelline!

8

Ik ben benieuwd of jullie ook nog iets hebben gescoord in de sale!

Jill

9 gedachten over “Sale Shoplog

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s