Amsterdam Fashionweek | Outfit

Vorige week kreeg ik een berichtje van Anne: of het me leuk leek om mee te gaan naar de Amsterdam Fashionweek! Ze had een uitnodiging gekregen voor de show van Spijkers & Spijkers en kon een extra kaartje krijgen. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Ik had Fashionweek al twee keer eerder mogen meemaken en dat was zo gaaf. Die zaterdag stond ik een uur (als het niet langer was) voor mijn kast om een outfit uit te zoeken. Een hele opgave. Deze outfit trok ik uiteindelijk aan. Zelf vind ik het wel een mooie outfit, maar ik voelde me bij Fashionweek (waar iedereen er geweldig uit ziet) een beetje underdressed.

fashionweek3

fashionweek1

fashionweek4

fashionweek6

De show van Spijkers & Spijkers was heel mooi. Veel leuke printjes, mooie kapsels en toffe muziek. Het leukste aan de Fashionweek is misschien nog wel om een beetje naar de andere bezoekers te kijken en wat inspiratie op te doen. En om überhaupt in Amsterdam te zijn!

Het blouseje dat ik zaterdag droeg is van Grace & Mila, de rok van Coster Copenhagen en de laarsjes zijn van Shabbies Amsterdam. Ik vind de blouse heel leuk met dat girly kleurtje en de neon details, maar ik draag ‘m eigenlijk maar weinig. Het blouseje zit een beetje kreukelig, en toch kan ik ‘m niet wegdoen omdat ik ‘m zo schattig vind. Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs,

Luna

5 gedachten over “Amsterdam Fashionweek | Outfit

  1. Pingback: SIS Spijkers & Spijkers MBFWA | Fashion Anna

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s