Happy Pyjama Day!

Tegenwoordig heeft iedereen een druk bestaan. School, studeren, een bijbaantje en je moet ook nog eens je sociale contacten onderhouden. Het is daarom wel eens fijn om een dagje helemaal niets te doen, tot rust te komen en even te relaxen. Dit is eigenlijk nog best lastig, ik heb zelf altijd de neiging om toch nog iets te ondernemen. Een ‘pyjama day’ is een prima idee om te ontsnappen aan alle hectiek en een dagje lekker te ontspannen. In dit artikel deel ik een aantal van mijn favoriete bezigheden.

4

1.Series kijken. Mijn ultieme ontspan moment is wanneer ik lekker in bed lig met een kopje thee, en een nieuwe aflevering van mijn favoriete serie kan kijken! Ik kijk eigenlijk maar twee series, Pretty Little Liars en Keeping up with the Kardashians. Ik kijk altijd weer uit naar een nieuwe aflevering. Een site die ik erg fijn vind om series te kijken, is Ventlyfe.

3

2. Pinterest. Ik heb een tijdje helemaal niets met Pinterest gedaan maar nu ben ik weer he-le-maal fan! Het is super leuk om allerlei borden te maken ter inspiratie. Zo heb ik een fashion board maar ook een festival board met daarop allemaal handige tips en leuke festival outfits.

5

3. Muziek. Een luie dag in bed is het perfecte moment om naar nieuwe artiesten en muziek te zoeken. Ik vind het altijd geweldig om nieuwe artiesten te vinden, hun nummers ‘grijs te draaien’, totdat ik weer nieuwe artiesten heb gevonden. Mijn voorkeur gaat uit naar R&B en rap muziek, mijn favoriete (iets minder bekende) artiesten zijn: Jhené Aiko, Kehlani en Childish Gambino.

1

4. Ontbijt op bed. Doordeweeks ontbijt ik altijd super snel omdat ik geen tijd heb om uitgebreid te eten. Toch vind ik het wel super fijn om er de tijd voor te nemen en een bijzonder ontbijtje te maken. Van een fruitsalade, een smoothie of een lekkere ijskoffie word ik altijd wel vrolijk.

7

Mijn favoriete Pyjama is mijn blouse van Victoria’s secret. Niet persé om hoe hij eruit ziet, maar meer om de herinneringen eraan. Deze blouse heb ik twee jaar geleden gekocht bij een tweedehandswinkeltje in Parijs.

Wat doen jullie het liefst tijdens een ‘lazy PJ day’ ?

XOX

3 gedachten over “Happy Pyjama Day!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s