Nieuwe Schoenen :)

Schoenen: ik kan er geen genoeg van krijgen. Gelukkig ben ik hier niet de enige in, dus ik laat ze jullie vandaag zien. Eerder was ik nooit zo’n fan van de Nike Air Max schoenen, maar toen ik deze zag op ASOS werd ik stiekem toch een beetje verliefd. Ik vind de kleuren zo ontzettend tof, net als de combinatie van het materiaal. Ja, ik moest ze gewoon bestellen. Ze waren er ook nog in het donkergroen, waar ik ook een moment over getwijfeld heb. Uiteindelijk ben ik toch voor deze basic zwart, wit en grijze gegaan.

IMG_5588

 

IMG_5611

IMG_5601

IMG_5605

IMG_5621

Deze schoenen heten de Nike Air Max 90, in case you were wondering. Je kunt ze hier bekijken/bestellen. De groene variant vind je hier (dit wordt niet gesponsord).

Ik heb ze al een paar keer gedragen en ze lopen echt heel chill. Er zit ook een dikke, comfortable zool in. Ook al heeft dit paar niet per se een opvallende kleur, ze zijn toch een subtiele eye catcher die je outfit afmaken.

Wat vind jij van deze Nike Air Max? En Nike Air Max in het algemeen? Ik ben heel benieuwd!

[Xx Anna]

3 gedachten over “Nieuwe Schoenen :)

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s