Amsterdayum | Outfit

Mijn favoriete stad in Nederland is toch wel echt Amsterdam. Er is altijd iets te beleven, er zijn leuke vintage winkeltjes en ik vind de sfeer erg gezellig. Vooral in de zomer vind ik het heel leuk om in de stad rond te wandelen. Laatst besloot ik om weer eens naar Amsterdam te gaan. Het weer zat heel erg mee dus dat was een prima gelegenheid om wat outfitfoto’s te schieten. Dit is een typische outfit voor mij, comfortabel en basic maar toch met mijn eigen draai eraan.

1

De laatste tijd ben ik heel erg van de monochrome outfits met een stoere touch. Sneakers kunnen dus niet ontbreken! Ik hou van aparte sneakers, deze Comme des Garçons x Converse zijn echt mijn favorieten. Het dragen van hoodies/vesten onder jasjes vind ik ook erg leuk. Nu bijvoorbeeld onder een leren jasje maar ik vind het ook heel leuk in combinatie met een camel coat.

4

Om nog een klein beetje kleur in het geheel te brengen, draag ik mijn hotline bling petje. Het contrast van de monochrome outfit met een roze petje vind ik heel goed bij elkaar passen. Om de outfit nog wat eigen te maken, draag ik twee subtiele kettinkjes. Een combinatie van subtiele kettinkjes vind ik super leuk.

8

[Jasje- Zara][Vest- Primark][Top- Monki][Broek- Bershka][Schoenen- Comme des][Garçons x Converse]

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze combinatie vinden!

 

XOX

14 gedachten over “Amsterdayum | Outfit

 1. Alexis

  Hi I am so glad I found your blog, I really
  found you by mistake, while I was browsing on Yahoo for something else, Nonetheless I am here now and would just
  like to say thank you for a remarkable post and a all
  round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to
  read it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep
  up the great job.

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s