4 Fashion Musthaves

Bij het onderwerp ‘fashion musthaves’ moest ik wel even nadenken. Want wát zijn nu echte musthaves in je kledingkast? Ik denk dat dat voor iedereen anders is en er geen items zijn die iedereen móet hebben. Ik heb zelf wel een aantal items die ik niet zou willen missen in mijn eigen kledingkast, gewoon omdat ik ze heel leuk vind en ze bij mij passen. In dit artikel laat ik vier van mijn favoriete fashion items zien.

Deze laarzen van Zara komen tot over mijn knieën en dat maken ze erg opvallend. Het zijn geen sneakers waar iedereen op school mee rondloopt, nee, veel mensen vinden die hoge laarzen een beetje te apart. Ik vind ze daarom juist heel cool. Ze zijn niet alleen een tikje gewaagd, maar ook mooi. Ik draag mijn overknees niet elke dag, maar ze behoren zeker tot mijn favoriete schoenen.

musthave2

Iets waarvan ik wel vind dat je dit in je kast moet hebben, of nou ja, ik raad het aan want ze zijn heel fijn: een sweater dress. Combinatie jurk en sweater, dus. Die van mij is van Lolly’s Laundry. Ik draag hem regelmatig, want hij zit gewoon heerlijk comfortabel en is ook nog eens mooi.

musthave3

Nog zo’n comfortabel ding dat in de winter echt niet in mijn kast mag ontbreken: een turtleneck, oftewel coltrui. Ik heb een lichtblauwe coltrui met een split, en een grijze. Ze zijn allebei zo lekker warm!

musthave5

Last but not least is een grote, dikke sjaal ook een musthave als je het buiten niet koud wil hebben. Dit exemplaar is van de Zara en is heel groot (je zou ‘m ook als dekentje of kleed kunnen gebruiken). Het printje vind ik heel leuk en doordat hij zwart met wit is past het overal wel bij.

Wat zijn jouw favoriete items?

Liefs, Luna.

8 gedachten over “4 Fashion Musthaves

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s