De Mr. Goodiebag Goodiebag

Vandaag laat ik jullie dan eindelijk de precieze inhoud van de Goodiebag van de Mr. Goodiebag Beauty Proefparade zien. We liepen op dit event langs een hoop beauty stands en bij vrijwel iedere stand kregen we een goodie mee die we thuis uit konden gaan testen. Ik was echt blij verrast met alles wat we mochten meenemen op deze dag. Er zitten echt hele toffe dingen bij. Bijvoorbeeld de Elite Brush, een Moschino eau de toilette en een Anastasia wenkbrauwpotlood. Kijk je mee?

IMG_5377 copy

Allereerst de Cachet Tanning spray. Deze sprayt onzichtbaar, maar haalt je natuurlijke pigment op waardoor hij niet afgeeft. Je kunt hem er echter ook niet afboenen achteraf. Hij is na 5 uur ingetrokken.

IMG_5268 copy

Dit is waarschijnlijk het product waar ik het meest verbaasd over was. Het is de Allure Kristalpad en het verwijdert je haren. We hadden op de dag zelf dit product getest op Isabeau’s arm en haar huid voelde daarna extreem zacht aan! Alles wat je hiervoor hoeft te doen is rondjes draaien over je huid.

IMG_5263 copy

IMG_5285 copy

Nu zijn we aangekomen bij de EliteBrush, en ja die kregen we mee: zo tof! Op de dag zelf heb ik hem uitgetest en ik verbaasde mij over hoe goed dit product werkte. Mijn haar is vrij dik en krullend en na het stijlen van mijn haar met deze borstel was mijn haar vrijwel helemaal stijl!

IMG_5315 copy

IMG_5287 copy

 

IMG_5311 copy

IMG_5409 copy

Moschino heeft ook een flinke statement gemaakt met hun nieuwe eau de toilette. Alles lijkt normaal te zijn aan deze parfum. De verpakking is luxe, met een gouden detail (en hij ruikt overigens heeeeerlijk). Maar dan is het flesje in de vorm en kleur van schoonmaakmiddel. Wat?! Ik vind het wel iets hebben.

IMG_5434 copy

IMG_5424 copy

IMG_5437 copy

IMG_5323 copy

Deze lichaamsspons van hydraterende vulkanische klei maakt je huid echt super zacht. De spons zelf is droog kei hard en onmogelijk in te deuken, maar zodra deze in het water licht wordt hij heel zacht en fijn.

IMG_5337 copy

IMG_5362 copy

Blèzi heeft ons een prachtige lippenstift en eyeliner meegegeven. Ik kan niet wachten om hier een review over te schrijven! Joelle had een swatch op haar hand gedaan op de dag zelf, en ze kreeg het er ’s avonds nog niet afgeboend. Hij blijft dus zeker lang zitten wat echt heel fijn is!

IMG_5365 copy

Deze twee schattige rode en roze nagellakjes zaten al in de goodiebag voordat we de stands bezochten en kregen we dus van het Tassenmuseum, waar het event plaatsvond.

IMG_5439 copy

Institut Karité Paris heeft ons een fijne lipbalm en handcreme meegegeven. Ik ging voor de meest dikke handcreme omdat deze extra goed helpt voor de droge handen (die ik altijd heb helaas). Deze bevat ook minder parfum dan de andere handcremes die ze hadden. Die roken overigens heel erg lekker!

IMG_5445 copy

IMG_5458 copy

IMG_5382 copy

Bij de Anastasia stand kregen we de Anastasia Beverly Hills Brow definer. Ik kreeg de Medium Brown kleur omdat deze het dichtst in de buurt ligt bij mijn natuurlijke haarkleur. De brow definer bevat twee kanten: de ene kant heeft een borsteltje en de andere kant bevat het product zelf in de vorm van een krijtje.

IMG_5390 copy

De brow definer is ontworpen naar aanleiding van de Anastasia Brow Wiz. Deze was namelijk oorspronkelijk ontworpen voor het bijtekenen van missende haartjes, maar veel klanten gingen hem gebruiken om hun hele wenkbrauwen in te kleuren. Dit is zonde want zo doe je slechts 6 weken met het product. Deze brow definer is hier de oplossing voor omdat deze daadwerkelijk ontworpen is om je hele wenkbrauwen in te vullen. Ik was naar de Anastasia brow wiz al fan, maar het feit dat ze zo goed naar hun klanten luisteren maakt mij erg benieuwd naar dit product zelf!

IMG_5388 copy

IMG_5393 copy

IMG_5396 copy

IMG_5373 copy

IMG_5487 copy

Van het tassenmuseum kregen we, naast de goodiebag, servetten en nagellakjes, ook een klein schattig Oilily tasje met 4 lipbalms. Deze ga ik zeker weten aan mijn zusjes geven, ik denk dat ze heir heel blij van worden! De doosjes zijn erg vrolijk en hebben leuke quotes.

IMG_5520 copy

IMG_5581 copy

Aan het begin van de dag kregen we een gouden envelop met het programma van de dag. De hashtag was #IVEHADAMREXPERIENCE 😀

IMG_5525 copy

And that was it! Mocht je ergens een uitgebreidere review over willen, laat het me weten in de comments! 😀

Welk product zouden jullie graag uitproberen? 

[Xx Anna]

 

8 gedachten over “De Mr. Goodiebag Goodiebag

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s