3 Lente Trends!

Nu het zonnetje weer tevoorschijn komt en ik de vogels hoor fluiten wanneer ik wakker word, krijg ik bijna het idee dat het al lente is. En wanneer het lente is, is de zomer ook erg dichtbij. Helaas is het nog steeds winter, maar we kunnen wel al kijken naar de trends die we aankomend seizoen kunnen dragen. De één zal je net wat leuker vinden dan de ander. Gelukkig komen en gaan trends, en je hoeft je er natuurlijk nooit aan te houden!

1k

#1 Neutral color palette

We beginnen met een trend die ik zelf erg mooi vind, hoewel het wel redelijk lastig is om te combineren. In dit geval is het of geweldig, of een totale flop naar mijn idee. De trend van het ‘neutral color palette’ waarbij je dus laagjes draagt, allemaal binnen dezelfde kleurenpalette. Dit is vooral een trend geworden door Kanye West, met zijn Yeezy Season collecties. Hierbij wordt vooral strakke bovenkleding gecombineerd met losse en oversized jassen.

4k

#2 Think pink!

Roze is helemaal hot, en dan vooral licht/pastel roze. Het is een kleur die makkelijk te combineren is met wit, spijkerstof en zwart. De laatste tijd zie je veel roze jassen en bombers voorbij komen.

2k

#3 Lace up

Wat je nu ook erg veel ziet, dat zijn ‘lace up’ items. Simpel gezegd een kledingstuk met een soort veter. Het geeft een leuk speels, en sexy touch. Om de outfit toch wat stoerder te maken vind ik het leuk om het te combineren met een leren jasje of bomber.

Al deze trends zou ik eigenlijk wel dragen, je kunt er natuurlijk altijd je eigen draai aan geven zodat het bij jouw stijl past.

Welke trend vinden jullie het leukst?

Jill

8 gedachten over “3 Lente Trends!

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s