Luna’s Lente Lookbook

Hi! Ik heb deze keer een lookbook opgenomen met drie lenteoutfits. Het is dan nog geen lente, maar je merkt wel een beetje dat het nieuwe seizoen eraan komt. De zon laat zich al wat vaker zien (en dat vind ik heel fijn!) In elk geval heb ik heel veel zin in de tijd dat we wat luchtigere kleding kunnen dragen. De outfits in het lookbook zou je misschien nu ook al kunnen dragen (al zou ik buiten wel een panty dragen bij de eerste en derde outfit). Veel plezier met kijken! Ik ben benieuwd welke outfit jij het leukst vindt. X, Luna.

3 gedachten over “Luna’s Lente Lookbook

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s