Luna’s Lente Lookbook

Hi! Ik heb deze keer een lookbook opgenomen met drie lenteoutfits. Het is dan nog geen lente, maar je merkt wel een beetje dat het nieuwe seizoen eraan komt. De zon laat zich al wat vaker zien (en dat vind ik heel fijn!) In elk geval heb ik heel veel zin in de tijd dat we wat luchtigere kleding kunnen dragen. De outfits in het lookbook zou je misschien nu ook al kunnen dragen (al zou ik buiten wel een panty dragen bij de eerste en derde outfit). Veel plezier met kijken! Ik ben benieuwd welke outfit jij het leukst vindt. X, Luna.

Gepubliceerd door Luna

Hoi! Ik ben Luna, 15 jaar en blog sinds november 2015 ook voor Fashion Anna! Daarnaast heb ik ook een eigen blog. Ik vind het leuk om over lifestyle en mijn persoonlijke leven te schrijven, maar houd stiekem ook enorm van kleding. Hoe ik mijn stijl zou omschrijven? Casual, maar altijd met iets bijzonders. Verder ben ik dol op koffie, zing ik de hele dag door en vind ik hardlopen het fijnste om te doen (en bloggen, natuurlijk!).

3 gedachten over “Luna’s Lente Lookbook

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s