Street | Outfit

Vandaag heb ik weer een ‘outfit of the day’. Deze outfit droeg ik toen ik de stad in ging om te winkelen, een comfortabele outfit dus. Zoals ik al in een eerder artikel zei, hou ik echt van de roze trend. Normaal ben ik niet zo van de kleurtjes, maar voor deze lichtroze kleur maak ik wel een uitzondering! Ook droeg ik mijn favoriete sneakers en een bijzonder tasje.

Ik droeg een baggy broek, die een beetje aanvoelt als een pyjamabroek; hoe comfortabeler, hoe beter! Gecombineerd met mijn favoriete sneakers en een bijpassend shirt. Zo te zien is de outfit weer erg zwartwit maar nu wel met die roze pop of colour. Toen ik ging shoppen trok alles in deze kleur mij aan, het is zo schattig!

4

Het tasje vind ik heel erg leuk en bijzonder. Het is een basic canvas tasje van Ted Baker alleen is hij gecustomized door een tekenaar. Ze had een foto van mij nagetekend, super gaaf!

3

1

[Jasje- Stradivarius][Broek- H&M][Shirt- CDG][Schoenen- CDG x Converse]

Wat vinden jullie van deze outfit?

XO

7 gedachten over “Street | Outfit

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s