Flared Jeans | Outfit

Een tijdje geleden heb ik flared jeans gekocht. Iets wat ik nooit had verwacht van mezelf, want ik vond flared jeans eerst helemaal niet charmant en ik begreep de trend niet zo goed. Totdat ik deze broek bij de H&M zag. Het zijn ‘kick flares’, wat volgens mij betekent dat ze een beetje cropped zijn. Ik ging de broek passen en het stond verassend leuk. Ik ben er heel blij mee! Je ziet de flared jeans ook niet zo vaak op straat. Ik combineerde de broek simpel, met een zwart shirt en een jas tegen de kou (net toen ik foto’s ging maken kwam er een regenbui…) Kijk je mee naar de outfit?

bewerkt6

bewerkt4

bewerkt5

bewerkt1

bewerkt7

bewerkt3

Het zwarte shirt dat ik draag is van Sud Express, de schoenen van Monki en de jas van Zara. Het zijn allemaal best simpele items, maar ik vind de combinatie heel leuk! Het is een beetje ‘stoer’, maar door de pastelroze jas ook weer girly.

Ik denk dat ik mijn flared jeans vooral in de lente veel ga dragen, want nu zijn die blote enkels nog een beetje koud. Met een paar leuke sneakers of slip-on’s zullen ze vast ook leuk staan. Wat is jouw mening over flared jeans? Ik ben benieuwd!

 

Liefs, Luna.

2 gedachten over “Flared Jeans | Outfit

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s