Lace-Up Top en Vlechtjes | Outfit

Hi iedereen, Dit is mijn eerste post weer op FashionAnna! Ik ben hier al eerder gast blogger geweest, maar stopte toen. Nu maak ik weer deel uit van het team en ik heb er super veel zin in!

In deze outfit had ik weer voor het eerst sinds enige tijd mijn haren ingevlochten in twee vlechten. Ik vind de trend die nu bezig is super gaaf. Het maakt een outfit net iets specialer en het geeft een beetje een sportief randje. Ook is het super handig wanneer je je haar eigenlijk moet wassen, maar je het nog een dagje mee wilt laten gaan.

IMG_1449bewerkt

Ik heb deze outfit een beetje samengesteld per laag. Ik begon met de broek en de Lace-up top. De Lace-up trend is ook helemaal hot, maar dat weten de meesten van jullie natuurlijk wel (je kan bijna niet om de instagram foto’s heen en mede-gastblogger Jill kondigde eerder deze trend al aan in haar lente trends post). Ik deed deze items bij elkaar, omdat ze dezelfde kleur grijs hebben en dat vond ik echt heel erg leuk staan. Maar, omdat het natuurlijk nog geen ‘korte mouwen weer’ is, moesten er meer laagjes komen.

Ik ging voor dit oversized grijze vest van Champion (eentje waar mijn broertje uitgegroeid was), maar omdat alleen dat vest een beetje te “plain” was, deed ik er nog een spijkerjasje overheen. Ik vind dat het spijkerjasje heel erg mooi kleurt met de donkergrijze kleur van de broek en het topje.

Daarna ging ik voor mijn donkergroene superstars, die ik voor mijn gevoel echt te weinig draag, en daarbij gecombineerd een zonnebril met donkergroene glazen.

Ik vind het eindresultaat heel erg leuk, omdat het voor mijn gevoel niet perfect gecombineerd is. Dat maakt juist de outfit, vind ik. Het lijkt alsof er over na is gedacht en toch ook weer niet. De vlechtjes zijn de finishing touch.

IMG_1418bewerkt

IMG_1421bewerkt

IMG_1451bewerkt

IMG_1425bewerkt

IMG_1458bewerkt

IMG_1414bewerkt

IMG_1470bewerkt

Top Zara // Pants Zara // Vest Champion // Jacket Costes // Shoes Adidas // Sunnies ZeroUV

Zouden jullie deze outfit aantrekken? En met of zonder vlechtjes?

Liefs,

Britt

6 gedachten over “Lace-Up Top en Vlechtjes | Outfit

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s