John Beerens x Diva Event

Hey allemaal! Afgelopen zondag ging ik naar het JohnBeerens.com x Diva Professional Styling Event in de vernieuwde John Beerens haarstudio in Tilburg. Hier komen o.a. BN’ers hun haar laten doen en deze dag mochten wij er de nieuwe tools van Diva bewonderen en uitproberen. Aan het eind kregen we een erg toffe goodiebag mee naar huis. Toen ik om 10:00 aankwam was Isabeau er ook weer, dus dat was gezellig :). Daarnaast heb ik ook nog een aantal lieve andere bloggers ontmoet! Kijken jullie mee?

IMG_6130 copy

Helemaal aan het begin van het event konden we een heerlijk sapje uitkiezen. Ik ging voor de roze :).

IMG_6137 copy

Toen iedereen er was kregen we een korte uitleg over een aantal merken die in de vernieuwde John Beerens haarstudio staan. Zoals Moroccan Oil, Bb, CHI, Mash Up, BioSilk, Waterclouds en uiteraard Diva professional hairstyling.

Er was een Colombiaans meisje aanwezig van waarschijnlijk de PR afdeling van Diva. Ze had een aantal tools meegenomen en vertelde ons de ins en outs over het merk. Ook kregen we allemaal twee folders mee over de werking van hun producten. Ze vertelde ook dat het meestal niet betekend bij föhns dat, hoe meer watt, hoe beter. Dit was een erg interessante les voor mij!

IMG_6149 copy

We hadden allemaal van te voren een tool opgegeven die we graag mee naar huis wilden nemen. Ik was gegaan voor de Genesis stijltang. Deze heb ik die dag ook uitgeprobeerd, van te voren bracht ik deze Argan oil aan van CHI.

IMG_6153 copy

Dit zijn dan de salon stoelen waar alle bloggers plaats namen 🙂

IMG_6311

Thuis nog even een fotootje gemaakt met mijn stijle haar haha.

Ik vond het echt een hele leuke ochtend. Het was een heel gezellig event omdat er niet te veel mensen tegelijk waren en je met iedereen wel een beetje kon praten. Ook was het heel interactief met de tools die je kon proberen en heb ik leuke mensen leren kennen en ben ik weer wat wijzer geworden over de werking van styling tools.

Oh en de post over de goodie bag komt binnenkort online!

Welke Diva tool zouden jullie gekozen hebben?

See you! Xx Anna

 

10 gedachten over “John Beerens x Diva Event

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s