John Beerens x Diva Event Goodiebag Unboxing

Hey! Zoals jullie in mijn vorige post konden lezen was ik afgelopen zondag naar het JohnBeerens.com x Diva Professional Styling event in Tilburg geweest. We kregen een hele toffe goodiebag mee naar huis die ik jullie vandaag laat zien! Ik heb zowel foto’s als een video gemaakt en ben heel benieuwd waar jullie liever naar kijken als unboxing: een video of foto’s. Laat het me weten in de reacties! šŸ˜€ En dan nu.. aanschouw..

IMG_6368 copy

IMG_6324 copy

Het hoofd onderdeel van de goodiebag was toch wel de Genesis Digital stijltang van Diva professional styling. Ik had deze van te voren al uitgezocht (iedere blogger kon zijn eigen Diva tool kiezen) en hij is echt heel tof! Er zit ook een echt super handige hoes bij als verpakking, met magneet en ritssluiting.

IMG_6338 copy

IMG_6345 copy

IMG_6353 copy

Toen ik deze Engelse stekker zag schrok ik toch wel even. Ik zag echter al snel het schroefje in het midden en bedacht me dat er misschien een gewone stekker in kon zitten omdat het ook leek alsof er een stekker in deze stekker zat die je er uit kon halen. Toen ik het schroefje opende zat er inderdaad een normale stekker in. Zeker niet onhandig om even te weten mocht je de stijltang willen bestellen! šŸ˜‰ Ik heb overigens geen idee hoe dit voor de andere styling tools is van Diva, maar ik vind het eigenlijk weel handig! Meteen een extra stekker voor als ik naar Londen ga volgende week!

IMG_6354 copy

IMG_6409 copy

Het past precies in de hoes en het is heel handig want er zit iets tussen de stijltang en je snoer zodat, mocht je stijltang nog iets heet zijn, niet de snoer aantast.

IMG_6381 copy

De volgende producten in de goodiebag waren de Waterclouds repair hairmaskĀ (nu met 40% korting op de John Beerens site!) en strong hairspray. Erg handig en ook nog eens een fijn merk met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

IMG_6402 copy

Van Janzen heb ik op het event een hele fijne scrub geprobeerd en dit is de handcreme in brown 51. De producten van Janzen ruiken erg subtiel wat erg fijn is omdat het op die manier niet je parfum overheerst en je handen toch lekker ruiken en zacht worden.

IMG_6387 copy

De volgende vier producten waren van rich. Het was een mini package van de top 3 best sellers. Een shampoo, conditioner en argan olie.

IMG_6374 copy

Zoals je op de foto’s wellicht al gezien hebt (of in de video) zat er ook een heel fijn borsteltje met spiegeltje in de goodiebag: perfect voor op reis!

Ik zou graag John Beerens en Diva Professional Styling bedanken voor het super leuke evenement en de goodiebag! Het was leuk en ik ben erg blij met de stijltang šŸ˜€

Zijn jullie nu net zo enthousiast over het merk DivaĀ als mij? En zien jullie liever een unboxing in de vorm van foto’s of een video? Laat het me weten in de comments!Ā 

Liefs, Anna

2 gedachten over “John Beerens x Diva Event Goodiebag Unboxing

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s