Kylie Jenner Inspired Make-Up Tutorial

Hi! Mijn liefde voor make-up is met de jaren gegroeid. Ik vind het onwijs fijn om te experimenteren en allerlei nieuwe dingen uit te proberen. Van lipstick tot eyeliner en highlighter, ik hou ervan. Mijn grootste inspiratiebron qua ‘beauty’, is Kylie Jenner. Ze heeft geen introductie nodig denk ik, aangezien ze helemaal hot is momenteel. Haar aparte (kleding)stijl, opvallende lippen en beroemde zussen maken haar een grote inspiratie voor velen. In dit artikel heb ik een make-up look van haar gerecreëerd op mijn eigen manier, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Kylie Jenner staat natuurlijk bekend om haar volle lippen, hier heeft ze goed gebruik van gemaakt aangezien haar ‘lip kits’ keer op keer zijn uitverkocht. Helaas heb ik er nog geen, maar ‘true brown K’ en ‘Dolce K’ zou ik heel graag willen hebben.

8

Ik heb geprobeerd om een look van Kylie na te maken, natuurlijk wel op mijn eigen manier. De producten die ik hiervoor heb gebruikt zijn:

Urban Decay – Naked palette

Sleek – Face contour kit

Benefit – High beam

Dior – Diorskin concealer

Clinique – Beyond perfecting concealer

MAC – Lipstick (verve)

1

2

Ik begin met de basismake-up, ik draag geen foundation maar gebruik wel concealer. Een lichte tint breng ik aan onder de ogen, en een donkerdere tint als contour. Dit blend ik met mijn beautyblender, waarna ik de high beam aanbreng op mijn jukbeenderen.

3

Over de vloeibare make-up, breng ik de poeders aan. Zowel highlighter als bronzer. De ogen: ik begin met een warme shimmer op het bewegend ooglid, en een lichtbruine kleur in de arcadeboog.

4

Vervolgens nog een donker bruine kleur in de hoekjes, en dit even goed blenden. In plaats van eyeliner breng ik een lijntje aan met donkere oogschaduw. Voor de extra glamour: nepwimpers!

5

De mooie donkerbruine kleur heb ik helaas niet, hoe ik deze kleur heb gekregen is door het mengen van twee producten. Een donkere lipstick met daaroverheen een bronzing poeder.

7

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze look vinden, en wie is jullie grootste inspiratiebron?

Jill

3 gedachten over “Kylie Jenner Inspired Make-Up Tutorial

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s