Twee Simpele Lente Make-Up Looks

Hoi! Aangezien de lente eraan komt, creëerde ik een aantal spring make up looks. Normaalgesproken draag ik gewoon mijn dagelijkse look die heel simpel is (CC-cream, mascara, wenkbrauwpotlood en that’s it) maar het is ook wel leuk om eens net wat langer over je make-up te doen en toffe looks te bedenken. Het was voor mij niet makkelijk (lees: ik ben geen held met make-up) maar daardoor zijn het wel simpele looks die eigenlijk voor iedereen na te maken zijn.

lente4

De eerste look is wel de meest opvallende vanwege de lipstick die ik draag. Dit is er één van Mac: Impassioned. Met een dikke laag mascara erbij (bij deze looks draag ik de Volume 1 Seconde Mascara Ultra Black van Bourjois) krijg je een beetje zo’n poppenlook en is het eigenlijk al af. Ik vind het kleurtje van de lipstick een prachtige lentekleur. En hij is lekker shiny.

lente3

Deze look is vergeleken met de vorige look veel zachter. De lipstick (Pure Color a0 Vanilla Truffle van Estée Lauder) heeft een lichtroze, nude kleurtje. Daarnaast maakte ik nog een simpele ooglook die er naar mijn mening goed bij past. Hierbij gebruikte ik het NYC HD Color Quattro Eyeshadow 815 palette.

lente2

Mijn laatste look is misschien het meest naturel. Ik draag de lipstick Faux van Mac, wat misschien wel mijn favoriete lipstick van Mac is (het is echt zo’n my-lips-but-better-lipstick). Ook draag ik blauwe oogschaduw met glittertjes (Essence Wave Goddess Soft Touch Eyeshadow 02 Crush On Blue), maar wel subtiel. Als je ook niet zo houdt van té veel uitpakken wat betreft make-up, dan zou dit een fijne look kunnen zijn voor bijvoorbeeld een feestje.

Welke van deze lentelooks zou jij dragen?

 

Liefs, Luna.

2 gedachten over “Twee Simpele Lente Make-Up Looks

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s