How To Style: Lange Jassen

De zomer komt er weer aan, wat betekent dat de meesten over zullen stappen op dunnere jassen en wellicht ook kortere jassen. Echter ben ik zelf super fan van lange jassen en vandaag deel ik dan ook graag hoe ik mijn lange jassen stijl als het weer wat warmer wordt.  De drie looks die ik jullie laat zien zijn zowel geschikt voor de lente als de zomer, let’s go!

De eerste look is degene die ik iedere dag wel zou kunnen dragen. Zoals jullie wellicht weten is mijn stijl vrij sporty en comfy en dit past helemaal in die trant. De cap matcht goed met de lange zwarte jas en de sneakers zijn comfortabel. Ook vind ik het tof dat deze look erg simpel is, maar er toch stylish uitziet.

Screen Shot 2016-04-01 at 16.41.47

In deze tweede look stijl ik een lange beige jas met allemaal zwarte basis kledingstukken. Zo leg ik het accent echt op de jas en lijkt de outfit erg classy. Maak de look af met een donker kleurtje op je lippen en een subtiel kettinkje als finishing touch.

Screen Shot 2016-04-01 at 16.59.39

De laatste look bevat deze lange roze jas van ONLY en ziet er erg girly uit. Ook vind ik het leuk om mijn schoenen te matchen met tas en in deze outfit heb ik ook de oorbellen met de jas gematcht. Detail: als het te warm wordt op de hete zomer dagen dan staan de schoenen en tas alsnog heel tof met het jurkje door de zwarte details die in het jurkje verwerkt zitten.

Alle lange jassen uit deze post komen van Zwijnenburg mode, een online kledingwinkel. Ook leuk: ze hebben binnenkort een merkenweek, wellicht leuk om even te gaan kijken!

Persoonlijk vind ik alle looks heel tof voor verschillende gelegenheden. De look die ik overdag het snelst zou dragen is de eerste. Welke look vinden jullie het leukst?

Xx Anna

Een gedachte over “How To Style: Lange Jassen

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s