HEMA Beauty voor de Lente | New In

Onlangs ontving ik een pakketje van HEMA met de nieuwe beauty items voor de lente 2016. Het leek me leuk om dit aan jullie te laten zien omdat er een paar erg mooie items bij zitten, die ik zeker vaker wil gaan gebruiken de komende maanden. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

IMG_5873

IMG_5758

Deze hello mirror guess my age gezichtsolie hebben jullie wellicht al voorbij zien komen in mijn HEMA persdag post. Als je dit niet gezien hebt, dan kun je hier de post bekijken over dit evenement.

IMG_5772

IMG_5907 copy

IMG_5909 copy

Dit nude oogschaduw palletje is ook een erg mooie aanwinst. De middelste en meest rechtse kleur zijn gepigmenteerd en de andere drie kleuren zie je bijna niet en zijn dus fijn voor de basis van je look. Je kunt je kwastje ook nat maken om de kleuren iets intenser te maken, zo kun je zelf bepalen hoe sterk de kleuren overkomen op je huid.

IMG_5936 copy

De volgende items in deze box waren een roze en koraal kleurige blush stick. Deze smeer je op je wangen en wrijf je een beetje uit met je vingers of een kwast (niet te veel). Ze zijn erg fleurig voor de zomer en geven je een subtiel kleurtje.

IMG_5946 copy

IMG_6554

Op bovenstaande foto heb ik allebei de blush sticks op. Op mijn rechterwang (voor jullie links) zit de koraal kleur en op mijn linkerwang (voor jullie rechts) zit de roze. Persoonlijk vind ik dat ze een erg mooi natuurlijke look geven. Alhoewel ik vrij weinig verschil zie tussen de twee, denk ik dat de koraal kleur net iets mooier staat bij mijn huid en ogen omdat oranje en blauw elkaar complimenteren.

IMG_6553

Dit is de roze blush stick. Zoals je kunt zien is het erg subtiel, maar geeft het toch iets die roze gloed op je wang.

IMG_6552

Dit is de koraal kleur. Ook een mooie neutrale kleur.

IMG_5974 copy

Mijn favoriete onderdeel uit de beautybox die ik ontving waren deze ‘soft matt’ lipbalms. Ze geven de look van een lippenstift en ik merkte meteen dat ze erg makkelijk aan te brengen waren. Deze vier kleuren zijn nieuwe uitgebracht voor de lente 2016. De donkerbruine en paarse kleur zijn vrij donker terwijl de andere twee wat meer ‘nude’ zijn.

De eerste kleur die ik uitprobeerde was deze paars-achtige kleur. Ik heb ook een foto bijgevoegd zonder flits omdat het met de flits leek alsof hij lichter roze was. Ik vind deze kleur erg mooi en hij past ook goed bij een lichte huidskleur, zoals die van mij.

De tweede kleur die ik jullie laat zien is de donkerbruine kleur. Als je hem op doet dan lijkt hij ook wat van rood weg te hebben, wat ik erg leuk vind. Het valt me ook erg mee hoe goed gepigmenteerd al deze lipbalms zijn, al helemaal voor een HEMA prijsje van €4.

De kleur waar ik het minst enthousiast over ben is deze. Voor mijn huidskleur is deze echt te nude, maar ik kan me zeker voorstellen dat deze onwijs tof staat bij een iets donkere huidskleur.

Deze kleur ben ik denk ik het aller enthousiast over. Ik vind deze toch nog iets van het nude weghebben, ook bij mijn huidskleur. Verder heb ik het gevoel dat de lipbalms mijn lippen groter laten lijken, wat natuurlijk altijd een pluspuntje is. Deze kleur heeft een iets oranje ondertoon die weer goed staat bij mijn blauwe ogen en ik ben zeker van plan deze vaker op te doen.

IMG_5977

Al met al ben ik heel enthousiast over de drie donkerste lip balms. De blush sticks en de gezichtsolie zijn ook waardige toevoegingen aan mijn beauty collectie. Ik vind dat HEMA dit jaar een erg goede beauty collectie presenteert, ook al zijn het niet super veel producten die zijn toegevoegd.

Over welke producten van de nieuwe lente beauty collectie van HEMA zijn jullie het meest enthousiast? Ik ben heel benieuwd!

X Anna

 

3 gedachten over “HEMA Beauty voor de Lente | New In

Reageer hier op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s